keskiviikko 30. lokakuuta 2013

30.10 iltapäivällä

Siisti huone, uusi järjestys. Hyvä pitää kokouksia :)

Klo 12.00–13.15 

Pidettiin johtoryhmä. Hyvä ja tehokas kokous. Tykkäsin.
Jäin miettimään, että melkein kaikki asiat tulivat kyllä minulta. Asialista oli kuitenkin auki maanantaista asti. Nyt teen muistion ja jaan sen kaikille.

Tuli palautetta blogista 

Omalta opelta. Kuulemma kuvaukseni rehtorina olemisesta on sekavin juttu, minkä on koskaan lukenut. Toivoo, että olisi toinen reksi täällä ensi syksynä. No, palaute saatu ja kiitetty.

Ajelin pyörällä tänään pitkästä aikaa töihin 

Tuli ajatuksia. Mm. Se että huomenna alkaa "Rehtorit digiajassa" -koulutus. Pohdin sen antia minulle ja pakollisuutta. Päätin tehdä koonnin siitä, millaisessa digiajassa minä elän selvittää omaa päätä, voi toimia (varoittavana?) esimerkkinä muille ja sen pohjalta kouluttaja voi varmaan päättää kannattaako minun osallistua

Pitää soittaa T:lle 

Haluan kysyä saadaanko Koodaustunnille KickOff Kuuma-hankkeen rahoista. Luisäksi varmista saadaanko Robottiviikolle paja Vuorenmäen kouluun.

Suunnittelua


 • aamunavaus ensi perjantaille: TVT lukiossa, sen perään suunnitteluvartti ykkösten kanssa alla olevista
 • GAFE-pajat opettajille 6.11. 14.00-15.30
 • e-vanhempainilta 
 • Koodaustunnin toteuttaminen omassa koulussa, se pantiin nyt liikkeelle johtoryhmässä
 • Pitää selvittää robottiviikon YL-pajan toteutuminen. Se saadaan sopimaan myös lukiolaisille, koska 27.11.l on koeviikon vika päivä., Hyvä!

Kehitettävää

Kirjoitan niin paljon, että pitää oikeasti opetella 10-sormijärjestelmä

Loppuiltapäivä

Iltapäivään kuului vielä etäopetuksen suunnittelukokous - omassa huoneessani (ks kuva), johon mahtui nyt uudelleen järjesteltynä 7 henkeä ja minä. Ei mennyt maanantain työ hukkaan :)


Palaveri meni hyvin ja saatiin aikaan niin konkreettisia suunnitelmia kahdelle oppilaalle kuin myös perusteita jatkolle, niin e-oppimisen kuin ihan kirjojenmkin kanssa. Olen tyytyväinen.

Ennen vanhempainiltaa tein yhteenvedon digirehtouriudestani. Josko saisin vapautuksen kurssista ja sietn tuohon käytetty tunti maksaisi itsensä takaisin. Aika monipuolisesti sitä tulee käytettyä.

Iltapäivällä tuli myös pyyntö tulla puhumaan Educan rehtorifoorumiin some-asioista. Suostuin ilman muuta. Kyllä minua vielä/edelleen hivelee, että pyydetään.

4 kommenttia:

 1. Olkoot muut mitä mieltä hyvänsä, minusta olet erittäin hyvä rehtori. Tykkään!
  -Tanja

  VastaaPoista
 2. Älä missään tapauksessa lähde pois NYKistä, olet parasta mitä koululle on pitkään aikaan tapahtunut!
  -Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NYKille on tapahtunut paljon hyvää! Kiva, jos minä olen osa sitä :)

   Poista